Landsmøde 2019
Apr
26
to Apr 28

Landsmøde 2019

  • Høje Taastrup Gymnasium (map)
  • Google Calendar ICS

Vær med, når Danske Gymnasieelevers sammenslutning holder sit 54. Landsmøde på Høje Taastrup Gymnasium d. 26. - 28. april!

Landsmødet er DGS' højeste myndighed, og det her, at dit elevråd har direkte indflydelse på DGS. I skal være med til at vedtage DGS’ politik.

Læs mere om landsmødet her

View Event →

Weekendkursus
Oct
5
to Oct 7

Weekendkursus

Så er det snart tid til det første nationale arrangement i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, nemlig Weekendkursus!

HUSK at tilmeldingen først gælder, når I har bestilt en gratis billet her: https://billetto.dk/da/e/dgs-weekendkursus-2018-billetter-304010

Weekendkursus er en weekend, hvor du kan møde gymnasieelever fra hele landet og udvikle og udveksle erfaringer om elevrådsarbejde og møde nye mennesker. Kurset kommer til både at indeholde opkvalificerende oplæg og hyggelige stunder - desuden en fest lørdag aften.

Uanset om du er aktiv i dit elevråd eller ej, er du meget velkommen til at deltage. Det eneste krav er, at du er elev på en STX-, HF eller IB-skole. Weekendkursus er relevant for alle, som synes, at der er ting på deres skole eller i hele uddannelsessystemet, der kan forbedres.

I år kommer kurset til at have særligt fokus på elevdemokrati, og de kampe I vil møde i løbet af året ude på skolerne både som individuelt individ såvel som samlet elevråd.

Se mere på facebook her: https://www.facebook.com/events/232082580830652/

View Event →