Reception hos Danske Gymnasieelevers Sammenslutning
5:00 PM17:00

Reception hos Danske Gymnasieelevers Sammenslutning

• Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (map)
  • Google Calendar ICS

Kære samarbejdspartnere og venner af DGS

I er alle inviteret til reception, hvor vi skal fejre et begivenhedsrigt år, og takke af til formand Malte Sauerland-Paulsen, organisatorisk næstformand Jonathan Hove Appel og økonomisk næstforkvinde Astrid Grove Vind Jensen.

Og samtidig skal vi se frem til et spændende år, hvor vi vil byde velkommen til formand Martin Mejlgaard, organisatorisk næstforkvinde Gertrud Lynge Mikkelsen og økonomisk næstforkvinde Elvira Zachariasen.

Receptionen finder sted på Vibevej 31, 4. sal, 2400 København NV. De første par timer vil der være lidt mad og drikke samt taler fra DGS' aftrædende og tiltrædende daglige ledelse.

Ønsker man ordet til et indslag, er man meget velkommen til at kontakte Alaa Mourad på alaa@dgsnet.dk

Aftenen vil ende ud en løsere festlighed med flere øl, gode snakke og måske en enkelt dans.

Vi glæder os til at se jer!

Se og tryk deltager på Facebook-begivenheden her

View Event →
DGS deltager i klimastrejke og Folkets Klimamarch i København!
to May 25

DGS deltager i klimastrejke og Folkets Klimamarch i København!

Fredag d. 24. maj er der klimastrejke på Christiansborg Slotsplads og dagen efter lørdag d. 25. maj er der Folkets Klimamarch gennem København ved start på Christiansborg Slotsplads og DGS deltager i begge!

Mød op og vis politikerne at vi kræver en god klimapolitik - for vores fremtid!

Tjek arrangementernes Facebook-begivenheder ud her:

Klimastrejke - København

Folkets Klimamarch

Åbent hus på DGS' sekretariat
2:00 PM14:00

Åbent hus på DGS' sekretariat

Hvad skal du efter gymnasiet?

Få det fedeste sabbatår på DGS' sekretariat! 🎉✨

Sekretariatet består af studenter, som har valgt at bruge et år på at arbejde frivilligt i DGS. Hvis du har lyst til et sabbatår med nye venner og fed politik, så bliv en del vores frivillige team næste år!

Til åbent hus vil du møde det nuværende sekretariat, så du kan høre mere om hverdagen i DGS og stille dine spørgsmål.

Om DGS' sekretariat:

- Du indgår i et stærkt fællesskab med andre unge studenter. Sekretariatet byder på et år med fest, nye venskaber og masser af uforglemmelige øjeblikke!

- Du inspirerer og engagerer gymnasieelever i uddannelsespolitik. På sekretariatet er du med til at bringe elevråd sammen, arrangere fede events og afholde landsdækkende politiske kampagner.

- Du er med til at skabe politisk forandring og udvikle den forening, der i over 50 år har kæmpet for dine og andre gymnasieelevers rettigheder. For nylig har DGS været med til at sikre afskaffelsen af 1,08-reglen og udsættelsen af Den Digitale Prøvevagt.

Landsmøde 2019
to Apr 28

Landsmøde 2019

• Høje Taastrup Gymnasium (map)
  • Google Calendar ICS

Vær med, når Danske Gymnasieelevers sammenslutning holder sit 54. Landsmøde på Høje Taastrup Gymnasium d. 26. - 28. april!

Landsmødet er DGS' højeste myndighed, og det her, at dit elevråd har direkte indflydelse på DGS. I skal være med til at vedtage DGS’ politik.

Læs mere om landsmødet her

Elevtræf 2019
to Feb 3

Elevtræf 2019

KOM MED TIL DGS' ELEVTRÆF 2018!

Kom og lær om trivslen på vores gymnasier! Vær med til at undersøge uddannelsespolitikkens betydning for vores trivsel, og giv dit besyv med til diskussion om, hvordan vores gymnasier bør se ud.

Vi skal have indflydelse på vores egen uddannelse.

Husk, at det er gratis for dig at deltage - både ift. transport, kost & logi.

For at din tilmelding er gyldig, skal du tilmelde dig via billetto:

Aktivitetskonferencen 2018
to Nov 25

Aktivitetskonferencen 2018

Så er det snart tid til DGS’ årlige Aktivitetskonference. Det bliver en weekend hvor du og dit elevråd vil få muligheden for at påvirke DGS’ politik, møde en masse elevrådsaktive fra hele landet og være med i kampen for et bedre gymnasium.

Program og dagsorden vil blive lagt op snarest, men I kan allerede nu tilmelde jer på billetto via dette link: https://billetto.dk/en/e/dgs-aktivitetskonference-2018-tickets-312167

Så tag din klassekammerat under armen og tag med til en fed weekend fyldt med elevpolitik!

Weekendkursus
to Oct 7

Weekendkursus

Så er det snart tid til det første nationale arrangement i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, nemlig Weekendkursus!

HUSK at tilmeldingen først gælder, når I har bestilt en gratis billet her: https://billetto.dk/da/e/dgs-weekendkursus-2018-billetter-304010

Weekendkursus er en weekend, hvor du kan møde gymnasieelever fra hele landet og udvikle og udveksle erfaringer om elevrådsarbejde og møde nye mennesker. Kurset kommer til både at indeholde opkvalificerende oplæg og hyggelige stunder - desuden en fest lørdag aften.

Uanset om du er aktiv i dit elevråd eller ej, er du meget velkommen til at deltage. Det eneste krav er, at du er elev på en STX-, HF eller IB-skole. Weekendkursus er relevant for alle, som synes, at der er ting på deres skole eller i hele uddannelsessystemet, der kan forbedres.

I år kommer kurset til at have særligt fokus på elevdemokrati, og de kampe I vil møde i løbet af året ude på skolerne både som individuelt individ såvel som samlet elevråd.

Se mere på facebook her: https://www.facebook.com/events/232082580830652/