Back to All Events

Landsmøde 2019

• Høje Taastrup Gymnasium Frøgård Allé 2 2630 Taastrup (map)

DGS’ LANDSMØDE 2019

Vær med, når Danske Gymnasieelevers sammenslutning holder sit 54. Landsmøde på Høje Taastrup Gymnasium d. 26. - 28. april!

Få indflydelse

Landsmødet er DGS' højeste myndighed, og det her, at dit elevråd har direkte indflydelse på DGS. I skal være med til at vedtage DGS’ politik.

På Landsmødet skal vi diskutere og vedtage den arbejdsplan, DGS skal arbejde ud fra det kommende skoleår, 2019/2020. Vi skal behandle vedtægterne, principprogrammet og udtalelser, som I har mulighed for at ændre. Det vedrører vores hverdag som gymnasieelever og det er altså her, du kan være med til at bestemme, hvilken kamp, vi som gymnasieelever skal kæmpe.

Vi skal også vælge en ny daglig ledelse, som skal repræsentere og stå i spidsen for organisationen det kommende skoleår. Derudover skal vi vælge yderligere 8 medlemmer og 3 suppleanter til DGS’ bestyrelse - måske er du en af dem?

En festlig weekend

I får en fed weekend, hvor I også får mulighed for at snakke og hygge med engagerede unge fra hele landets gymnasier. Og så skal vi have en fed fest lørdag aften med bandet Total Hip Replacement! Som repræsentant for dit elevråd lover vi dig, at du får en weekend, som du ikke vil glemme.

Total Hip Replacement spiller til DGS’ Landsmøde

HUSK at tilmelde dig her på Billetto - ellers er du ikke tilmeldt Landsmødet.

Tjek desuden begivenheden på Facebook for løbende opdateringer.

Betaling

Det er GRATIS for dig som gymnasieelev at være med til Landsmødet. Din skole betaler 350,- pr. elev, der deltager, hvilket dækker kost og logi, men ikke transport.

Som udgangspunkt dækker din skole transportsudgifter. Hvis der opstår problemer, er der mulighed for at få refunderet DSB-ungbillet eller billigere rejseform. Skriv til refusion@dgsnet.dk

Har I problemer med at få skolen til at finansiere selve deltagergebyret til Landsmødet, kan I søge penge fra DGS’ aktivitetsfond.

Landsmødet finder sted d. 26. - 28. april 2019 på Høje-Taastrup Gymnasium

Adresse: Frøgård Alle 2,2630 Taastrup

Program lægges op d. 29. marts..

Den 15. marts har vi sendt en mail med indkaldelse til jeres elevråd og jeres skoles kontor. Hvis I ikke har en mail om landsmødet mandag d. 18. marts, skal I skrive en mail til jonathan@dgsnet.dk, så sørger vi for at få det sendt til jer.

Hvor mange stemmer har I?

Ethvert elevråd har én stemme. Hvis jeres elevråd er medlem af DGS, har I yderligere to stemmer.

Alt efter jeres skoles størrelse tildeles medlemselevråd også et antal tillægsstemmer. Jeres antal stemmer er altså afhængige af jeres antal delegerede. I kan se her, hvor mange I skal tage afsted til landsmøde for at få jeres maksimale antal stemmer:

antal stemmer.JPG

Hvis I har spørgsmål, er I mere end velkomne til at skrive til jonathan@dgsnet.dk.

Vi glæder os til at se jer til DGS' landsmøde 2019!

Later Event: May 10
DGS Storkøbenhavn: Årsmøde