Back to All Events

Åbent hus på DGS' sekretariat

Hvad skal du efter gymnasiet?

Få det fedeste sabbatår på DGS' sekretariat! 🎉✨

Sekretariatet består af studenter, som har valgt at bruge et år på at arbejde frivilligt i DGS. Hvis du har lyst til et sabbatår med nye venner og fed politik, så bliv en del vores frivillige team næste år!

Til åbent hus vil du møde det nuværende sekretariat, så du kan høre mere om hverdagen i DGS og stille dine spørgsmål.

Om DGS' sekretariat:

- Du indgår i et stærkt fællesskab med andre unge studenter. Sekretariatet byder på et år med fest, nye venskaber og masser af uforglemmelige øjeblikke!

- Du inspirerer og engagerer gymnasieelever i uddannelsespolitik. På sekretariatet er du med til at bringe elevråd sammen, arrangere fede events og afholde landsdækkende politiske kampagner.

- Du er med til at skabe politisk forandring og udvikle den forening, der i over 50 år har kæmpet for dine og andre gymnasieelevers rettigheder. For nylig har DGS været med til at sikre afskaffelsen af 1,08-reglen og udsættelsen af Den Digitale Prøvevagt.