Back to All Events

Reception hos Danske Gymnasieelevers Sammenslutning

• Danske Gymnasieelevers Sammenslutning Vibevej 31 København NV (map)

Kære samarbejdspartnere og venner af DGS

I er alle inviteret til reception, hvor vi skal fejre et begivenhedsrigt år, og takke af til formand Malte Sauerland-Paulsen, organisatorisk næstformand Jonathan Hove Appel og økonomisk næstforkvinde Astrid Grove Vind Jensen.

Og samtidig skal vi se frem til et spændende år, hvor vi vil byde velkommen til formand Martin Mejlgaard, organisatorisk næstforkvinde Gertrud Lynge Mikkelsen og økonomisk næstforkvinde Elvira Zachariasen.

Receptionen finder sted på Vibevej 31, 4. sal, 2400 København NV. De første par timer vil der være lidt mad og drikke samt taler fra DGS' aftrædende og tiltrædende daglige ledelse.

Ønsker man ordet til et indslag, er man meget velkommen til at kontakte Alaa Mourad på alaa@dgsnet.dk

Aftenen vil ende ud en løsere festlighed med flere øl, gode snakke og måske en enkelt dans.

Vi glæder os til at se jer!

Se og tryk deltager på Facebook-begivenheden her