Nationale arrangementer

Filtering by: Nationale arrangementer

Elevtræf 2019
Feb
1
to Feb 3

Elevtræf 2019

KOM MED TIL DGS' ELEVTRÆF 2018!

Kom og lær om trivslen på vores gymnasier! Vær med til at undersøge uddannelsespolitikkens betydning for vores trivsel, og giv dit besyv med til diskussion om, hvordan vores gymnasier bør se ud.

Vi skal have indflydelse på vores egen uddannelse.

Husk, at det er gratis for dig at deltage - både ift. transport, kost & logi.

For at din tilmelding er gyldig, skal du tilmelde dig via billetto:
https://billetto.dk/e/elevtraef-billetter-322554/

View Event →
Weekendkursus
Oct
5
to Oct 7

Weekendkursus

Så er det snart tid til det første nationale arrangement i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, nemlig Weekendkursus!

HUSK at tilmeldingen først gælder, når I har bestilt en gratis billet her: https://billetto.dk/da/e/dgs-weekendkursus-2018-billetter-304010

Weekendkursus er en weekend, hvor du kan møde gymnasieelever fra hele landet og udvikle og udveksle erfaringer om elevrådsarbejde og møde nye mennesker. Kurset kommer til både at indeholde opkvalificerende oplæg og hyggelige stunder - desuden en fest lørdag aften.

Uanset om du er aktiv i dit elevråd eller ej, er du meget velkommen til at deltage. Det eneste krav er, at du er elev på en STX-, HF eller IB-skole. Weekendkursus er relevant for alle, som synes, at der er ting på deres skole eller i hele uddannelsessystemet, der kan forbedres.

I år kommer kurset til at have særligt fokus på elevdemokrati, og de kampe I vil møde i løbet af året ude på skolerne både som individuelt individ såvel som samlet elevråd.

Se mere på facebook her: https://www.facebook.com/events/232082580830652/

View Event →