PÅ DENNE SIDE KAN DU SE, HVAD DGS MENER OM UDDANNELSESPOLITIK, GYMNASIEELEVERS LEVEVILKÅR OG ORGANISATIONSARBEJDE.

Alle holdninger står skrevet i de politiske papirer, som bliver vedtaget på vores stormøder og danner fundamentet for organisationen og DGS’ politik.

Hvad synes du, at DGS skal mene?

Mangler DGS en holdning til et bestemt emne? Synes du, at principprogrammet skal se anderledes ud? Så har du muligheden for at ændre i DGS’ politik, når dit elevråd deltager i vores Landsmøde!

Generel politik

I kan foreslå ændringer i DGS’ generelle politik ved at stille ændringsforslag til vedtægterne, principprogrammet og arbejdsplanen for næste år. Benyt skabelonen til ændringsforslag.

Specifik politik

I kan foreslå ændringer i DGS’ politik på specifikke områder ved at skrive eller slette en udtalelse. Benyt skabelonen til udtalelser.

Læs de samlede politiske papirer her.