DGS' landsmøde 2018

DGS' 53. landsmøde finder sted d. 20.-22. april på Høje Taastrup Gymnasium - og DU er inviteret!

Vi har samlet de fleste informationer om landsmødet her på siden, men hvis der stadig er noget, du er i tvivl om, så skriv til kontakt@dgsnet.dk.

pd_171125_00072_9762.jpg

Hvad er landsmødet - og hvad skal der ske?

Landsmødet er DGS’ højest rangerede politiske myndighed - og dermed jeres mulighed, som elever og elevråd, for at påvirke DGS’ politik, det kommende års arbejde samt beslutte hvem, der skal repræsentere jer som elever i det kommende år. Selvfølgelig foruden erfaringsudveksling om elevrådsarbejdet og nye venskaber med andre engagerede unge fra hele landet.

Tilmelding til Landsmødet foregår via dette link

Løbende informationer og opdateringer vil komme på landsmødets facebook-event

Alt hvad der er værd at vide om ens deltagelse på landsmødet er at finde i vores 4-ugersindkaldelse

29365667_10156070791078956_3545970603540348928_n.png

Valg af daglig ledelse

Den daglige ledelse i DGS består af en forperson, en organisatorisk næstforperson og en økonomisk næstforperson.
I opstillingerne præsenterer kandidaterne sig selv og deres visioner for DGS.

Opstilling til forkvinde - Cathrine Ejlskov

Opstilling til forkvinde - Johanne Larsen Kildesgaard

Opstilling til formand - Malte Sauerland-Paulsen

Opstilling til organisatiorisk næstforkvinde - Stine Barnhøj Pedersen

Opstilling til økonomisk næstforkvinde - Astrid Grove Vind Jensen

Fællesafgange

Det vil til alle tider være muligt at hoppe på et tog sammen med nogle andre seje gymnasieelever fra dit lokalområde. Se her hvor jeres nærmeste fællesafgang er, så i kan holde jer opdateret på Facebook-begivenheden om afgangstider og mødested.

Nord, Aalborg

Midtvest

Østjylland, Aarhus

Sydmidt, trekantsområdet

Fyn, Odense

Storkøbenhavn, København

Nordsjælland

OBS: Da der er varslet strejke på de offentlige områder, kan der forekomme problemer med DSB og andet offentlig transport. I tilfælde af dette vil der komme mere information kommer via FB-begivenhed.