Kom til DGS’ Landsmøde 2017!

Danske Gymnasieelevers Sammenslutning holder landsmøde i weekenden fra d. 28.-30. april på Høje Taastrup Gymnasium. På landsmødet i DGS kan du, som repræsentant for dit elevråd og dit gymnasium, være med til at påvirke den politik, som organisationen skal føre. I weekenden skal arbejdsplanen for det næste skoleår i DGS vedtages. Som deltager kan du altså være med til at bestemme, hvilke kampagner DGS skal føre, og hvilke politiske fokusområder der bliver de vigtigste det næste år. Det bliver en weekend fuld af politiske diskussioner om uddannelsespolitik, men også med masser af muligheder for at møde andre elevrådsaktive fra hele Danmark. Du kan læse meget mere om landsmødet på facebook-eventet her, hvor du også finder link til tilmelding via billetto. Find vores kontaktoplysninger under fanen “Kontakt” i toppen af siden, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at se dig i Høje Taastrup til landsmødet!