Danske Gymnasieelevers Sammenslutning søger ny presse- og kommunikationsmedarbejder

Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, København

Har du en kærlighed for uddannelsessystemet og kommunikation, og er du passioneret, kreativ og kan formidle et indhold til noget læsbart og interessant? Som presse- og kommunikationsmedarbejder hos Danske Gymnasieelevers Sammenslutning kan du udfolde dine formidlende evner - grafisk såvel som retorisk - med en rød tråd mellem organisationens daglige kommunikation og de politiske mål, der dagligt arbejdes med.

Dine arbejdsopgaver i deltidsstillingen er delt i mellem formidling og kommunikation til gymnasieelever og pressen, herunder udarbejdelse af kampagnemateriale (brochurer, plakater, coverbilleder etc.) og sparring med organisationens talspersoner ift. pressestrategi og vinkling. Herudover vil du også være med til at formulere vores profil, referencer og vision for organisationen igennem vores sociale medier og samtidig være med til at opbygge indhold på vores hjemmeside. Det vil være en betydelig fordel, men ikke en betingelse, hvis du har kendskab til produktion af billeder og grafik via. programmer som indesign og photoshop. Samtidig er relevant studieerfaring også velset. Du kommer til at have en stor kontaktflade med dine kolleger og have fingeren på pulsen ift. nuværende og kommende projekter i organisationen.

På sekretariatet i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning er de frivillige kræfter tæt forbundet af det engagement, de ligger i organisationen, og du vil opleve et arbejdsmiljø med mange ildsjæle i et tæt fællesskab. Hvis det lyder som et job for dig, så send os din ansøgning.

Skriftlig ansøgning sendes senest den 20. august kl. 12.00 til kontakt@dgsnet.dk eller afleveres på Elevbevægelsens Hus; Vibevej 31, 2400 København NV.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til formand Jens Philip Yazdani (50 77 48 01) eller sekretariatsleder Valdemar Greve (50 77 48 02), Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.