DGS søger organisationskonsulent

Vi udvider på sekretariatet og søger nu den helt rigtige ansatte til at understøtte vores arbejde med at politisere de danske gymnasieelever og styrke gymnasieelevers vilkår, uddannelseskvalitet og demokratiske indflydelse. Læs hele jobopslaget herunder - vi glæder os til at læse din ansøgning!:

Organisationskonsulent til Danske Gymnasieelevers Sammenslutning
Danske Gymnasieelevers Sammenslutning søger en organisationskonsulent på deltid, der skal drive vores arbejde som interesseorganisation fremad. Stillingen er nyoprettet og arbejdet kræver en initiativrig og selvstændig medarbejder med politisk tæft og stor gejst.

Du bliver en del af vores lille sekretariat, der består af tre fuldtidsfrikøbte politiske ledere, en presse- og kommunikationsmedarbejder på deltid, en bogholder på deltid samt et stærkt hold af frivillige. I en travl og omskiftelig hverdag, præget af en uformel omgangstone, skal du hjælpe med at holde øjnene på bolden og koordinere sekretariatets daglige arbejde. Du vil referere til den organisatoriske næstforperson.

Hvem er vi?
Danske Gymnasieelevers Sammenslutning er interesseorganisationen for gymnasieelever i Danmark. Med vores lokale elevråd, vores ni regioner og vores stærke frivilligkultur, arbejder vi for at politisere de danske gymnasieelever og styrke gymnasieelevers vilkår, uddannelseskvalitet og demokratiske indflydelse. Vi laver pressearbejde, lobbyindsatser, kampagner og engagerer gymnasieelever i uddannelsespolitik både nationalt og lokalt, ligesom vi afholder en række nationale arrangementer for aktive på alle niveauer.

Hvem er du?
Din præcise faglige baggrund er mindre vigtig, men vi forestiller os, at du har erfaring med frivilligt arbejde og har en interesse for uddannelsespolitik. Måske er du nyuddannet, men med en baggrund i en civilsamfundsorganisation. Måske har du selv haft erfaring med elev- eller studenterpolitik, uden at det dog er et krav.

DGS har et stærkt græsrodsetos, og organisationens livsblod er de frivillige gymnasieelever, der engagerer sig i deres elevråd, i regionsarbejdet eller arbejder som frivillige på sekretariatet. Det betyder også, at arbejdspladsen og -opgaverne bærer præg af vores ungdommelige og dedikerede frivilligkultur. Som person kræver det, at du er omgængelig og udadvendt. Du har gode medmenneskelige kompetencer og tilgår frivillige ildsjæle med empati og et højt energiniveau.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

• At hjælpe med afvikling af nationale arrangementer

• At skrive ansøgninger og udvikle fundraisingmuligheder

• At koordinere det daglige arbejde og skabe overblik over deadlines og projekter

• At bidrage til frivilligtrivsel og –motivation

• Politisk betjening af den daglige ledelse

• Forberedelse af sekretariats- og bestyrelsesmøder

• Diverse organisatoriske opgaver

• Forefaldende administrative opgaver

Stillingen
Stillingen er en deltidsstilling på 22 timer om ugen. Vores lønniveau følger statens overenskomst for akademikere. Arbejdspladsen er på DGS’ sekretariat i Københavns Nordvestkvarter.

Ansøgning
Er du interesseret i at arbejde med uddannelsespolitik og organisationsarbejde i et ungt og tempofyldt miljø, så hører vi meget gerne fra dig.

Stillingen ønskes besat senest 1. februar 2019 og deadline for ansøgninger er søndag d. 25 november ved midnat. Vi forventer at afholde samtaler primo december. Du bedes sende en kort motiveret ansøgning og et CV til økonomisk næstforkvinde Astrid Grove Vind Jensen på astrid@dgsnet.dk.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingsopslaget eller er nysgerrig på arbejdet er du velkommen til at kontakte økonomisk næstforkvinde Astrid Grove Vind Jensen på astrid@dgsnet.dk eller telefon 50 77 48 03.