Pressebillederne kan frit bruges ved redaktionel omtale af Danske Gymnasieelevers Sammenslutning og ved kreditering af fotograf Philip Davali.

Har du brug for andre pressebilleder, så kontakt Philip Davali på davali@dgsnet.dk

pd_180422_2545_5063.jpg

Formand Malte Sauerland-Paulsen

Formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS) Malte Sauerland-Paulsen fotograferet på DGS' landsmøde 2018, søndag den 22. april 2018 i København.

pd_180422_2555_5073.jpg

dgs-malte_sauerland-paulsen_3.jpg

dgs_happening_1.jpg

DGS protest

Undervisningsminister Merete Riisager (V) og formand for DGS Storkøbenhavn diskuterer, da Danske Gymnasieelevers Sammenslutning i Storkøbenhavn protesterer mod Merete Riisagers fraværsudspil foran undervisningsministeriet, tirsdag den 8. maj 2018.

dgs_happening_2.jpg

DGS protest

DGS og Uddannelsesalliancen sender balloner i luften foran Statsministeriet som foreløbig afslutning på efterårets kampagne mod milliardnedskæringer på uddannelse, torsdag den 12. oktober 2017.

dgs_aktivitetskonference2017.jpg

DGS STormøde

DGS' aktivitetskonference 2017, lørdag den 25. november 2017 på Rødovre Gymnasium.

dgs_landsmoede2018.jpg

DGS Stormøde

DGS' Landsmøde 2018, lørdag den 21. april 2018 på Høje-Taastrup Gymnasium.

dgs_logo_sort.png

DGS LOGO

DGS' logo i sort og hvid samlet i zip-fil.

Hent filen her.