Pressebillederne kan frit bruges ved redaktionel omtale af Danske Gymnasieelevers Sammenslutning og ved kreditering af fotograf Magnus Christiansen

Har du brug for andre pressebilleder, så kontakt Martin Mejlgaard på mejlgaard@dgsnet.dk

Formand Martin Mejlgaard

Formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS) Martin Mejlgaard fotograferet den 12. august 2019 i København
Foto: Magnus Christiansen

dgs_happening_1.jpg

DGS protest

Undervisningsminister Merete Riisager (V) og formand for DGS Storkøbenhavn diskuterer, da Danske Gymnasieelevers Sammenslutning i Storkøbenhavn protesterer mod Merete Riisagers fraværsudspil foran undervisningsministeriet, tirsdag den 8. maj 2018.

dgs_happening_2.jpg

DGS protest

DGS og Uddannelsesalliancen sender balloner i luften foran Statsministeriet som foreløbig afslutning på efterårets kampagne mod milliardnedskæringer på uddannelse, torsdag den 12. oktober 2017.

dgs_aktivitetskonference2017.jpg

DGS STormøde

DGS' aktivitetskonference 2017, lørdag den 25. november 2017 på Rødovre Gymnasium.

dgs_landsmoede2018.jpg

DGS Stormøde

DGS' Landsmøde 2018, lørdag den 21. april 2018 på Høje-Taastrup Gymnasium.

dgs_logo_sort.png

DGS LOGO

DGS' logo i sort og hvid samlet i zip-fil.

Hent filen her.