Hvad skal du efter gymnasiet?

FÅ dET fedeste SABBAtår På DGS’ sekretariat

Sekretariatet består af studenter, som har valgt at bruge et år på at arbejde frivilligt i DGS. Hvis du har lyst til et sjovt og spændende sabbatår, kan du blive en del vores frivillige team næste år!

På DGS’ sekretariat…

… indgår du i et stærkt fællesskab med andre unge

… arrangerer du fede events og landsdækkende politiske kampagner

… kommer du ud og engagerer gymnasieelever i uddannelsespolitiske kampe

… er du med til at udvikle den forening, der i over 50 år har kæmpet for dine og andre gymnasieelevers rettigheder

Gør en forskel

Du får mulighed for at gøre en reel forskel for gymnasieeleverne. Som det nyligste har DGS været med til at sikre afskaffelsen af 1,08-reglen – og så var vi de første til at få 50.000 underskrifter på et borgerforslag. Lige nu står kampen på Den Digitale Prøvevagt – et overvågningssystem, som vi forhåbentlig snart får fjernet!

DGS styrker eleverne ved at facilitere spændende kurser og sørge for lokalt elevrådssamarbejde. Derfor kommer du også i løbet af din tid på sekretariatet til at få nye venskaber med en masse seje mennesker fra hele landet.

Kom til åbent hus og hør mere om DGS!

Til åbent hus vil du møde det nuværende sekretariat, så du kan høre mere om hverdagen i DGS og stille dine spørgsmål.

København: lørdag d. 18. maj i Elevbevægelsens Hus, Adresse: Vibevej 31, 2400 KBH NV

Aarhus: kommer snart

Vil du høre mere om at sidde på sekretariatet?

Send en mail til os her og vi vil besvare den hurtigst muligt.

Navn *