Aktion mod Den Digitale Prøvevagt!

Er du også vred over at skulle overvåges til eksaminerne?
Så kom med til aktion og vis din utilfredshed med Den Digitale Prøvevagt foran Undervisningsministeriet ved Frederiksholms Kanal 21!

Vi elever skal ikke mistænkeliggøres eller tvinges til at installere overvågningsprogrammer på vores private computere.

Hvis du har terminsprøve i morgen, så frygt ej: Vi vil arrangere aktioner løbende!

Følg med i debatten om Den Digitale Prøvevagt på Facebook-begivenheden oprettet af nogle enormt seje gymnasieelever.

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever - LH,
Erhvervsskolernes ElevOrganisation - EEO
Danske Gymnasieelevers Sammenslutning

Total Hip Replacement kommer til DGS’ landsmøde!

Når lørdagens program på DGS’ landsmøde er færdigt og den store fest skal sparkes i gang får vi besøg af intet mindre end bandet Total Hip Replacement!

Det unge, energiske band nyfortolker og forener alt fra reggae, soul og funk som er umuligt at stå stille til med deres muntre og humørfyldte lyd.

De har spillet mere end 150 koncerter, som indebærer alt fra Skanderborg Festival til Folkemødet på Bornholm til Tanzania og Ghana, hvor de har hentet inspiration til deres musik. Til Skanderborg Festival vandt de prisen “Tak Rock’s Talentpris 2017”, hvor Gaffa beskrev deres koncert, som værende "(...) en overvældende god og swingende koncert, fyldt op med hooks og horn. Uden tvivl årets mest gennemmusikalske show (…)”, så der er grund til at glæde sig!

Vi ses til landsmødet!

Hvis du vil læse eller høre mere om Total Hip Replacement, så kan du finde mere på Total Hip Replacements hjemmeside og på Spotify.

DGS' landsmøde 2019

D. 26. - 28. april er DU er inviteret til DGS’ landsmøde på Høje Taastrup Gymnasium.

Landsmødet er Danske Gymnasieelevers Sammenslutnings højeste myndighed. Det er her, dit elevråd har direkte indflydelse på DGS.

Kom med dit elevråd og dine gymnasiekammerater til en fed weekend, hvor I vil møde unge fra landets gymnasier og beslutte DGS’ arbejde for næste år.